Actualitat

19 mar 2020

SIMATIC WinCC Unified System

WinCC Unified proporciona a l'usuari una solució per aplicacions HMI i SCADA, i en el futur també per escenaris d'Industrial Edge, Cloud i Realitat Augmentada.
 

  • Hardware i software perfectament integrats
  • La ultima tecnologia i experiència provada
  • Escalabilitat simple i continua
  • S'executa en qualsevol moment, en diferents entorns
  • Creix depenent dels teus requeriments

Més info
20 abr 2021

Advanced Factories 4.0

Amb l'arribada de les tecnologies digitals en les plantes industrials, ens trobem davant d'un moment crucial de transformació de el sector industrial.

La societat requereix cada vegada més serveis i productes amb major valor afegit. Productes que incorporen i integren funcions i serveis cada vegada més complexos. Productes que es connecten entre si i des de qualsevol part, que comparteixen dades i informació en temps real.

Els processos i les tècniques de manufactura s'estan adequant a aquest nou paradigma, de manera que obliga les empreses a incorporar equips i desenvolupar sistemes de fabricació altament avançats, així com a integrar diverses solucions: la Intel·ligència Artificial, a la Fabricació Additiva 3D, la fàbrica Connectada, el Cloud Industrial o l'Internet of Things (IOT), entre moltes altres.

Amb aquest objectiu, Advanced Factories reuneix les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb totes les tecnologies que estan impulsant la reindustrialització, la millora de la competitivitat industrial i que, en definitiva, proporcionen costos de manufactura més baixos i nous models de negoci.

Advanced Factories, és la cimera anual sobre innovació industrial. Una plataforma per presentar únicament les últimes innovacions en equips d'Automatització Industrial juntament amb les tecnologies que emergeixen de la Indústria 4.0.

Al costat de l'major congrés europeu sobre innovació industrial, el Industry 4.0 Congress en el qual experts de primer ordre internacional donen les claus per implementar nous models de negoci i aprofundeixen en les tendències tecnològiques més punteres entorn de la Indústria Avançada.

Una cita ineludible per a les empreses de màquina-eina, automatització industrial, cloud i intel·ligència artificial entre d'altres, on aconseguir el major retorn versus la inversió realitzada que cap altra fira pot oferir, a més de posicionar-te com a empresa líder del teu sector en innovació, en la qual et convidem a ser protagonista ia impulsar les teves vendes en el primer trimestre de 2021.

Més info
20 jul 2018

Distribuïdor especialista SMC

Empresa lider mundial en actuadors elèctrics.
 

Més info
01 set 2016

Nau de SEIDAMATIC

SEIDAMATIC ja té nau propia.

Més info

Avís legal